Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
Ivácson Kézműves Sajtok - Veszprémben készítjük kézzel és szeretettel házi sajtjainkat a fenséges ízek kedvelőinek. Bio minősítéssel nem rendelkezünk, de a tej előállításakor az ökotermelés szemléletmódját követjük. A helyi termékünkhöz szükséges füvet Veszprém mellett legelik a tehenek, ezért szállítás közben csekély benzingőzt engedünk ki autóinkból.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
A Kastélyosdombói Sajtműhely története az évszázados hagyomány, a 21. századi technológia és a valódi társadalmi szerepvállalás kivételes találkozása. A 200 fős Somogy vármegyei falucskában található egykori Erdődy kastély gazdaságát az Ökumenikus Segélyszervezet 2013-ban keltette életre. A Kastélyosdombói Sajtműhely kicsi, ám a legmodernebb technológiával felszerelt üzem, ahol nem tömegtermelés folyik: kis mennyiségben előállított, prémium minőségű kézműves tejtermékeket készítünk.Sajtvásárlási lehetőség az üzletben: hétfőtől csütörtökig 13:00 – 15:00. A sajtkészítés egyes folyamatai előzetes bejelentkezéssel megtekinthetők.
Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.
Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.
Törökbálinton az Idamajorban működik a Kecskevilág családi vállakozásként. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkoznak, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban. A kecskéken kívül birkák (rackák és merinók), disznók, tyúkok, kacsák, galambok, egy ló és egy póni lakják az udvart. Mindig szívesen látják a gyerekkel érkezőket, és természetesen lehetőség van az állatok simogatására is.
Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.
Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.
Tejtermékek gyártása kisüzemben, házias ízekben! A kistelepülésen már hosszú ideje zajlik a kecsketejből történő sajtgyártás. A 200-250 kecske tejét 5 fős csapat dolgozza fel. Készül itt palackozott kecsketej, túrógolyó, túró, kőrözött, pácolt kecskesajt, gomolya, érlelt és friss kecskesajtok natúrban és ízesítve.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.