Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Sajt

Népszerűség

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete