Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, itt működik a HIKSZ Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Kft. gazdasága. A Sajtüzemet 2004-től működteti a társaság. Kizárólag a ritka termékeknek számító 100% teljes juhtejből készített juhsajtokat és juhtúrókat állít elő, Bokri Juhsajt- és Juhtúró Különlegességek fantázianéven.
Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, itt működik a HIKSZ Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Kft. gazdasága. A Sajtüzemet 2004-től működteti a társaság. Kizárólag a ritka termékeknek számító 100% teljes juhtejből készített juhsajtokat és juhtúrókat állít elő, Bokri Juhsajt- és Juhtúró Különlegességek fantázianéven.
Bokor község gyönyörű természeti környezetben, ipari üzemektől mentes területen, Nógrád megyében fekszik, itt működik a HIKSZ Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Kft. gazdasága. A Sajtüzemet 2004-től működteti a társaság. Kizárólag a ritka termékeknek számító 100% teljes juhtejből készített juhsajtokat és juhtúrókat állít elő, Bokri Juhsajt- és Juhtúró Különlegességek fantázianéven.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
2005-ben alapított sajtkészítő vállalkozásunk célja a régi idők sajtkultúrájának folytatása, minőségi természetes termékek előállítása mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Családi vállalkozásunk Mónosbélben található a Bükk-hegységben Eger és Szilvásvárad között lévő kis faluban. A vállalkozás létrejöttét megelőzően hosszú évekig Európa több országában dolgoztunk gasztronómia és élelmiszeripari területen. Hegyvidéki sajtmanufaktúránkban saját termelésű kecsketejből és az üzemhez tartozó hegyvidéki magyartarka tehéntejből készítjük sajtjainkat.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. A Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött. Kínálatukban többféle tej (zsíros, sovány) és annak ízesített (kakaós, karamellás) változatát találják meg, természetesen kefír, túró, vaj és tejszín kíséretében.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.
Fő profilunk a jersey fajtájú szarvasmarháink tejének feldolgozása, különböző tejtermékek készítése hagyományos kézműves technológiával. Az állattenyésztés mellett szántóföldi növénytermesztéssel is foglalkozunk. Gazdaságunk igen sokrétű, a tejelő marha tartáson kívül rendezvények szervezését is vállaljuk.