Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Sajtmanufaktúrák

Népszerűség

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Sajtmanufaktúra és törzstenyészet Nemesapátiban.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Rendeki Sajt Manufaktúra. Családi gazdaságunkat 1990-ben hoztuk létre a Bakony lábánál, Ajkarendeken. Célul tűztük ki, hogy jó minőségű házi tejet termeljünk, amit közvetlenül a fogyasztónak értékesítünk. A földművelés, tejtermelés mellett szerettünk volna igazi falusi ízekkel ellátott tejtermékeket készíteni. Hagyományosan, úgy ahogy a régi öregek készítették, tartósítószer nélkül. Savanyútúrót és tejfölt szinte a kezdetektől készítettünk, majd sajtokkal kezdtünk foglalkozni.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

Kézzel készült, mesterséges adalékoktól mentes házi sajtok, tejtermékek Csajágon.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

A ROYESFARM egyéni vállalkozás 2014 nyarán indult néhány fejőstehénnel a Balatontól 5 km-re található kis faluban, a Zánka közeli Szentantalfán. A háttér A termelő, Royes, gyermekkori álmát megvalósítva, sok kitartással, türelemmel, kemény munkával építette fel mai gazdaságát. Jelenleg a szabadtartásban élő több, mint 20 tejelő szarvasmarha szolgáltatja a különféle sajtok és más tejtermékek alapanyagát.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Házi készítésű sajtok, kézműves sajtműhely Debrecenben, ahol közel 28 féle sajtból lehet választani.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kicsi sajtműhely, ahol karakteres ízvilágú, három hónapig érlelt, rúzsos félkemény és lágy sajtok születnek. Nemcsak sajtot, hanem stifoldert (sváb házikolbász) is készítenek.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kecskefarmunkon biogazdálkodást folytatunk és sajtokat készítünk. Kecsketartó biogazdaságunk Baranya megyében, Gyűrűfű ökofaluban található. Kecskesajtot, kecskejoghurtot, kecsketúrót készítünk, és árusítunk. Farmunkon 60-80 alpesi és alpesi jellegű kecskét tartunk tejükből sajtot készítünk. Termékeinket elsősorban Budapesten, az ökopiacon árusítjuk.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

Kis családi vállalkozásunk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábainál meghúzódó Nemesvámoson található, mintegy 5 km-re Veszprémtől. Elsősorban tejjel, tejtermékek előállításával foglalkozunk. Természetesen a sajtokon kívül túrót, tejfölt, vajat és ordát is készítünk. Termékeinket helyben értékesítjük. Nyitva telefonos egyeztetés szerint.

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

A kézműves hagyomány és napjaink technológiájának együttélése. A manufaktúra sajtjaiért szombatonként ajánlatos személyesen is ellátogatni és megvásárolni a friss sajtot a hétvégi reggeliző asztalra. `Nap mint nap megélhető az élmény: élő anyaggal történő munka mindennapi izgalma közepette előállítani valami olyat, ami az embereknek, a fogyasztóinknak ad egy plusz falatot a Balaton-felvidékből, Vászolyból.`

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete