Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

Esztergom szívében újragondolt magyaros és nemzetközi ízek, különleges textúrák, mégis hagyományos ízvilág. A családi étteremben sok szeretettel várnak mindenkit, aki szereti a finom borokat, kézműves söröket és a különleges, gazdag ízvilágú ételeket.

Esztergom szívében újragondolt magyaros és nemzetközi ízek, különleges textúrák, mégis hagyományos ízvilág. A családi étteremben sok szeretettel várnak mindenkit, aki szereti a finom borokat, kézműves söröket és a különleges, gazdag ízvilágú ételeket.

Esztergom szívében újragondolt magyaros és nemzetközi ízek, különleges textúrák, mégis hagyományos ízvilág. A családi étteremben sok szeretettel várnak mindenkit, aki szereti a finom borokat, kézműves söröket és a különleges, gazdag ízvilágú ételeket.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk. Pincészetünk jelenleg 25 ha szőlőterületen gazdálkodik. Nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készítünk, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos borok, száraz, félszáraz, félédes borok és borkülönlegességek. A közel 300 éves pincékben a fiatalabb évjáratú boraink mellett kezeljük, érleljük és forgalmazzuk a bortörténeti értékű móri muzeális borkészletet. Egész évben várjuk vendégeinket Bormúzeumunkban, ahol kellemes környezetben, borkóstoló keretében ismerkedhetnek a szőlő- és borkultúra hagyományaival, a borvidék nevezetes boraival. Megtekinthetik borászati eszköz-kiállításunkat és borospincéinket is.

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Családi borászatunk az Egertől 4 km-re fekvő Ostoroson 18 ha szőlőterületen gazdálkodik. Főbb fajtáink: olaszrizling, leányka, sauvignon blanc, ottonel muskotály, kékfrankos, cabernet sauvignon, blauburger, turán, zweigelt, pinot noir, merlot. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg borainkat!

Pincénk Balatonfüreden, a Bocsár dűlőn található. A szőlőműveléstől a palackozásig és az értékesítésig minden folyamatot saját kezűleg végzünk. Minden borunk tartályos és reduktív, kivéve a vörösek, melyek spontán, fahordóban erjednek, valamint szűretlenül, derítetlenül kerülnek a palackokba. A többi bornál bentonitos derítést és szűrést alkalmazunk, más beavatkozás nincs a borokba. Borainkat megtaláljátok a balatonfüredi vásárcsarnokban.

Pincénk Balatonfüreden, a Bocsár dűlőn található. A szőlőműveléstől a palackozásig és az értékesítésig minden folyamatot saját kezűleg végzünk. Minden borunk tartályos és reduktív, kivéve a vörösek, melyek spontán, fahordóban erjednek, valamint szűretlenül, derítetlenül kerülnek a palackokba. A többi bornál bentonitos derítést és szűrést alkalmazunk, más beavatkozás nincs a borokba. Borainkat megtaláljátok a balatonfüredi vásárcsarnokban.

Pincénk Balatonfüreden, a Bocsár dűlőn található. A szőlőműveléstől a palackozásig és az értékesítésig minden folyamatot saját kezűleg végzünk. Minden borunk tartályos és reduktív, kivéve a vörösek, melyek spontán, fahordóban erjednek, valamint szűretlenül, derítetlenül kerülnek a palackokba. A többi bornál bentonitos derítést és szűrést alkalmazunk, más beavatkozás nincs a borokba. Borainkat megtaláljátok a balatonfüredi vásárcsarnokban.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

Tokajban, a Tokaj-hegyaljai borvidéken található vendégházunk és borozónk grillezési lehetőséggel ellátott kerttel, asztalitenisszel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel várja vendégeit.

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete