Kiemelt partner
Kiemelt partner
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Családi pincészetünk története 1992-re nyúlik vissza, azóta működtetjük gazdaságunkat Győrújbaráton, a Pannonhalmi Borvidék szép fekvésű településén. Ez a borvidék hazánk legkisebb, de egyik legrégebbi borvidéke, ahol már több mint 1000 éve folyik szőlőtermesztés. Boraink hagyományos eljárással készülnek, a leszüretelt szőlő beszállítása után zúzó-bogyózó darálón keresztül kerül a présbe, majd onnan az erjesztő tartályokba.
Családi pincészetünk története 1992-re nyúlik vissza, azóta működtetjük gazdaságunkat Győrújbaráton, a Pannonhalmi Borvidék szép fekvésű településén. Ez a borvidék hazánk legkisebb, de egyik legrégebbi borvidéke, ahol már több mint 1000 éve folyik szőlőtermesztés. Boraink hagyományos eljárással készülnek, a leszüretelt szőlő beszállítása után zúzó-bogyózó darálón keresztül kerül a présbe, majd onnan az erjesztő tartályokba.
Családi pincészetünk története 1992-re nyúlik vissza, azóta működtetjük gazdaságunkat Győrújbaráton, a Pannonhalmi Borvidék szép fekvésű településén. Ez a borvidék hazánk legkisebb, de egyik legrégebbi borvidéke, ahol már több mint 1000 éve folyik szőlőtermesztés. Boraink hagyományos eljárással készülnek, a leszüretelt szőlő beszállítása után zúzó-bogyózó darálón keresztül kerül a présbe, majd onnan az erjesztő tartályokba.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.