Birtokunk Somlószőlős „felett”, a hegyen terül el nagyszerű látványt nyújtva a nyugodt, csendes falura. A házak alapjait képező régi présházak a felvásárlás előtt mind somlószőlősi gazdák kezében voltak. Így egyesítve a házakat és szőlőket új és modern formában, a helyi lakosság számára is elérhetővé téve egy új találkozási pontot szerettünk volna létrehozni Somlószőlősön, ahol egy nyugodt, természetközeli szállás várja a pihenni vágyókat.
Birtokunk Somlószőlős „felett”, a hegyen terül el nagyszerű látványt nyújtva a nyugodt, csendes falura. A házak alapjait képező régi présházak a felvásárlás előtt mind somlószőlősi gazdák kezében voltak. Így egyesítve a házakat és szőlőket új és modern formában, a helyi lakosság számára is elérhetővé téve egy új találkozási pontot szerettünk volna létrehozni Somlószőlősön, ahol egy nyugodt, természetközeli szállás várja a pihenni vágyókat.
Birtokunk Somlószőlős „felett”, a hegyen terül el nagyszerű látványt nyújtva a nyugodt, csendes falura. A házak alapjait képező régi présházak a felvásárlás előtt mind somlószőlősi gazdák kezében voltak. Így egyesítve a házakat és szőlőket új és modern formában, a helyi lakosság számára is elérhetővé téve egy új találkozási pontot szerettünk volna létrehozni Somlószőlősön, ahol egy nyugodt, természetközeli szállás várja a pihenni vágyókat.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
A 20 hektáros családi pincészet a Somlón télen-nyáron alkalmas rendezvények, borkóstolók, osztálytalálkozók, kiránduló csoportok fogadására. Pazar kilátás nyílik fedett teraszról, mely nyári napokon hűsítő árnyékot ad 80 ember számára is. Hidegebb időben a kemencével fűtött belső terem akár 50 főnek is helyet ad, ahol a hideg és meleg ételek mellé (bográcsgulyás, borkorcsolya, grill) a vendégek kóstolhatják a birtok borait. A vinotéka pedig készséggel áll rendelkezésre borkedvelők részére az év minden időszakában. A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása.
A 20 hektáros családi pincészet a Somlón télen-nyáron alkalmas rendezvények, borkóstolók, osztálytalálkozók, kiránduló csoportok fogadására. Pazar kilátás nyílik fedett teraszról, mely nyári napokon hűsítő árnyékot ad 80 ember számára is. Hidegebb időben a kemencével fűtött belső terem akár 50 főnek is helyet ad, ahol a hideg és meleg ételek mellé (bográcsgulyás, borkorcsolya, grill) a vendégek kóstolhatják a birtok borait. A vinotéka pedig készséggel áll rendelkezésre borkedvelők részére az év minden időszakában. A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása.
A 20 hektáros családi pincészet a Somlón télen-nyáron alkalmas rendezvények, borkóstolók, osztálytalálkozók, kiránduló csoportok fogadására. Pazar kilátás nyílik fedett teraszról, mely nyári napokon hűsítő árnyékot ad 80 ember számára is. Hidegebb időben a kemencével fűtött belső terem akár 50 főnek is helyet ad, ahol a hideg és meleg ételek mellé (bográcsgulyás, borkorcsolya, grill) a vendégek kóstolhatják a birtok borait. A vinotéka pedig készséggel áll rendelkezésre borkedvelők részére az év minden időszakában. A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
Családunk 2008-ban vásárolta az első szőlőültetvényét (Toplec) Magyarország történelmi borvidékén, Tokaj-Hegyalján. Erdőbényén alakítottuk ki borászatunkat. Célunk, hogy minél kevesebb és kíméletesebb beavatkozással a legtermészetesebb borokat zárjuk palackba, amelyek minőségüket hosszú éveken át megőrizve nyújtsanak örömöt mások számára és önmagunknak. Helyben kóstolást kis létszám esetén, előzetes bejelentkezés után tudunk biztosítani.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.