Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Borászatunk a dombokkal körülölelt Pécselyi-medencében, a Megyehegyen fekszik csodás balatoni panorámával. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Legfőbb fajtánknak a borvidéket is meghatározó olaszrizlinget tekintjük, ez teszi ki területeink közel felét. Két eltérő karakterű változatot is készítünk belőle. A kékfrankosból a rozénk és a gyöngyözőnk mellett vörösbort is készítünk. Akár körülnézni és beszélgetni, akár kóstolni vagy bort vásárolni jönnétek hozzánk, szőlőbirtokunkon várunk mindenkit szeretettel. 25 fős kóstolóhelyiségünkben nagyobb társaságokat is tudunk fogadni. A látogatás bejelentkezés alapján lehetséges.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.