Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Borétterem

Népszerűség

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.

Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.

A több mint 200 éves Festetics pince ódon hangulata és a Bacchus éttermünk gasztronómiai kínálata reméljük kielégíti az ide érkező vendégeink igényeit. A bejáratnál lévő négy ágú faszobor és az étteremben látható Bacchus falfestés a bor a gasztronómia és a művészet összhangját idézi.

A több mint 200 éves Festetics pince ódon hangulata és a Bacchus éttermünk gasztronómiai kínálata reméljük kielégíti az ide érkező vendégeink igényeit. A bejáratnál lévő négy ágú faszobor és az étteremben látható Bacchus falfestés a bor a gasztronómia és a művészet összhangját idézi.

A több mint 200 éves Festetics pince ódon hangulata és a Bacchus éttermünk gasztronómiai kínálata reméljük kielégíti az ide érkező vendégeink igényeit. A bejáratnál lévő négy ágú faszobor és az étteremben látható Bacchus falfestés a bor a gasztronómia és a művészet összhangját idézi.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.

Pincénkben megkóstolhatják családunk birtokairól származó borokat, a legkönnyebb etyeki fehérektől, a több éves hordós érlelésen átesett testes szekszárdi vörösökig.

Pincénkben megkóstolhatják családunk birtokairól származó borokat, a legkönnyebb etyeki fehérektől, a több éves hordós érlelésen átesett testes szekszárdi vörösökig.

Pincénkben megkóstolhatják családunk birtokairól származó borokat, a legkönnyebb etyeki fehérektől, a több éves hordós érlelésen átesett testes szekszárdi vörösökig.

A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.

A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.

A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.

Pécs legszebb terén várunk, nagy terasszal, barátságos kiszolgálással, változatos étel és ital kínálattal! Legyen szó egy jó kávéról délután, vagy a péntek-szombati baráti sörözés-borozásról a Főtér a Te helyed!

Pécs legszebb terén várunk, nagy terasszal, barátságos kiszolgálással, változatos étel és ital kínálattal! Legyen szó egy jó kávéról délután, vagy a péntek-szombati baráti sörözés-borozásról a Főtér a Te helyed!

Pécs legszebb terén várunk, nagy terasszal, barátságos kiszolgálással, változatos étel és ital kínálattal! Legyen szó egy jó kávéról délután, vagy a péntek-szombati baráti sörözés-borozásról a Főtér a Te helyed!

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

A Gere Attila Családi Pincészetnél nem léteznek kompromisszumok, ezért 2010 óta a teljes területen organikus gazdálkodást folytatunk. A környezetbarát szemlélet alkalmazásának eredménye a kiváló minőségű, egészséges, vegyszermentes és tápanyagokban gazdag szőlő.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete