Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a tradicionális 100 éves borétterem.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.
A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.