A borrend az országban másodikként, 1976-ban alakult meg. Legfontosabb feladatának a mátraaljai borok hazai és külföldi bemutatását, elismertetését tekintette, melyet az alapítók és a Szőlő és Bortermelők Egyesülete a kezdettől fogva a szívén visel. A Gloria Sublimis Borrend zászlósbora a Mátraaljai olaszrizling.
A borrend az országban másodikként, 1976-ban alakult meg. Legfontosabb feladatának a mátraaljai borok hazai és külföldi bemutatását, elismertetését tekintette, melyet az alapítók és a Szőlő és Bortermelők Egyesülete a kezdettől fogva a szívén visel. A Gloria Sublimis Borrend zászlósbora a Mátraaljai olaszrizling.
A borrend az országban másodikként, 1976-ban alakult meg. Legfontosabb feladatának a mátraaljai borok hazai és külföldi bemutatását, elismertetését tekintette, melyet az alapítók és a Szőlő és Bortermelők Egyesülete a kezdettől fogva a szívén visel. A Gloria Sublimis Borrend zászlósbora a Mátraaljai olaszrizling.
A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!
Újdonságok
A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!
Újdonságok
A megújult étterem egyedülálló élményt kínál, ahol a hagyományos magyar ízeket a nemzetközi gasztronómia legmagasabb szintjei inspirálják. Minden fogás egy műalkotás, mely a legfinomabb alapanyagok és a precíz technikák ötvözetéből születik. A célunk, hogy vendégeink olyan élményben részesüljenek, melyet nemcsak az étel, hanem a hely atmoszférája és a személyre szabott kiszolgálás is különlegessé tesz. Gyere el, és tapasztald meg a megújulás ízét a Harap a Kacsában, ahol minden falat egy új világot nyit meg előtted!
Újdonságok
A KÉKES két dolognak köszönheti népszerűségét: az utánozhatatlan vendégszeretetének és az utolérhetetlen konyhájának. A legkiválóbb alapanyagokból készítjük az ételeket a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. A KÉKES a megújulást követően tökéletes, a legapróbb részletekig elegáns, kifinomult ízlésű, barátságos hellyé vált, ahol a különböző funkciókkal bíró, légkondicionált terei baráti, céges, családi, szakmai rendezvények számára egyaránt ideális környezetet biztosítanak. Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal. Az emeleti bálterem méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Az étterem előtti, tavasztól őszig üzemelő fedett grill teraszunk várja a Vendégeket.
A KÉKES két dolognak köszönheti népszerűségét: az utánozhatatlan vendégszeretetének és az utolérhetetlen konyhájának. A legkiválóbb alapanyagokból készítjük az ételeket a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. A KÉKES a megújulást követően tökéletes, a legapróbb részletekig elegáns, kifinomult ízlésű, barátságos hellyé vált, ahol a különböző funkciókkal bíró, légkondicionált terei baráti, céges, családi, szakmai rendezvények számára egyaránt ideális környezetet biztosítanak. Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal. Az emeleti bálterem méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Az étterem előtti, tavasztól őszig üzemelő fedett grill teraszunk várja a Vendégeket.
A KÉKES két dolognak köszönheti népszerűségét: az utánozhatatlan vendégszeretetének és az utolérhetetlen konyhájának. A legkiválóbb alapanyagokból készítjük az ételeket a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. A KÉKES a megújulást követően tökéletes, a legapróbb részletekig elegáns, kifinomult ízlésű, barátságos hellyé vált, ahol a különböző funkciókkal bíró, légkondicionált terei baráti, céges, családi, szakmai rendezvények számára egyaránt ideális környezetet biztosítanak. Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal. Az emeleti bálterem méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Az étterem előtti, tavasztól őszig üzemelő fedett grill teraszunk várja a Vendégeket.
Célunk, hogy ne csupán étteremként, hanem egy közösségi találkozóhelyként is szolgáljunk az újdonságokra és friss lendületre vágyó nagyközönség számára, hogy egy helyen élhessék át az ízek gazdagságát és a jó társaság varázsát. Szeretettel várunk benneteket a régi Kékes Étterem helyén, letisztult formavilággal, modern és megújult koncepciókkal, programokkal.
Célunk, hogy ne csupán étteremként, hanem egy közösségi találkozóhelyként is szolgáljunk az újdonságokra és friss lendületre vágyó nagyközönség számára, hogy egy helyen élhessék át az ízek gazdagságát és a jó társaság varázsát. Szeretettel várunk benneteket a régi Kékes Étterem helyén, letisztult formavilággal, modern és megújult koncepciókkal, programokkal.
Célunk, hogy ne csupán étteremként, hanem egy közösségi találkozóhelyként is szolgáljunk az újdonságokra és friss lendületre vágyó nagyközönség számára, hogy egy helyen élhessék át az ízek gazdagságát és a jó társaság varázsát. Szeretettel várunk benneteket a régi Kékes Étterem helyén, letisztult formavilággal, modern és megújult koncepciókkal, programokkal.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.