Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Mátrai gasztronómia

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Családi borászat vagyunk, 5 Dudás van egy pincében. Éppen ezért tudunk izgalmas íz- és élményvilágot csempészni a magyar borkultúrába. Tudjuk, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, csupa finom illatos fehérbor és a Mátra vulkanikussága is felsejlik egy-egy tételünkben és van ám testes vörösborunk is. Egy-egy pohár bor között még sosem próbált borkisérő falatokat kínálunk lakáséttermünkben, de akár egy teljes borvacsorát elkészítünk személyesen neked és társaságodnak.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Ákos Pince 1996-ban alakult az 1950-es évek előtti családi tradíciót folytatva, ugyanis a család több generációra visszamenőleg foglalkozott szőlő- és bortermeléssel.

Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!

Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!

Étlapunk összeállításánál a magyaros és az olaszos ízek egyszerre harmonizálnak, pizzáink több éves nemzetközi tapasztalat alapján, a környéken egyedülálló módon, fatüzelésű kemencében készülnek. A változás jegyében idényjellegű étlappal, időszakosan megújuló borlappal, gastro rendezvényekkel várjuk majd minden kedves régi és új vendégünket!

`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.

`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.

`Ahol a hegy és a nap összeér`, a Mátraalján, Gyöngyös városában, családi vállalkozásként nyitottuk meg éttermünket, az ARANYPINCE VENDÉGLŐT. Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett- melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégeink is bőséges kínálatból választhatnak.

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

Bor díszüvegben ajándékba, kiszállítással.

Bor díszüvegben ajándékba, kiszállítással.

Bor díszüvegben ajándékba, kiszállítással.

Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.

Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.

Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.

Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.

Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.

Klasszikus borok a Mátra közepéről – csak egy órára Budapesttől! 17 hektáros családi pincészetünk a Mátra szívében található. A szőlőtermesztésben és borkészítésben törekszünk a minél természetesebb eljárások alkalmazására, megőrizve a termőhelyi adottságokat. Borkóstolóra, pincelátogatásra időpont egyeztetéssel van lehetőség.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete