Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Heves vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

Borainkat, gondos odafigyeléssel, a legmodernebb módszerek mellett, a klasszikus borkészítési lépéseket is újra elővéve, a Mátrai Borvidékre többnyire nem jellemző, már-már elfeledett eljárásokkal készítjük.

Borainkat, gondos odafigyeléssel, a legmodernebb módszerek mellett, a klasszikus borkészítési lépéseket is újra elővéve, a Mátrai Borvidékre többnyire nem jellemző, már-már elfeledett eljárásokkal készítjük.

Borainkat, gondos odafigyeléssel, a legmodernebb módszerek mellett, a klasszikus borkészítési lépéseket is újra elővéve, a Mátrai Borvidékre többnyire nem jellemző, már-már elfeledett eljárásokkal készítjük.

A Bitskey Aladár uszoda épületében, a város szívében, jó parkolási lehetőségekkel várjuk leendő kedves vendégeinket. Éttermünk általában rendezvények lebonyolításával foglalkozik, ezért étlapunk választéka kisebb az átlagosnál. Éttermünkben és a teraszon, vendégeink részére ingyen WIFI hozzáférést biztosítunk.

A Bitskey Aladár uszoda épületében, a város szívében, jó parkolási lehetőségekkel várjuk leendő kedves vendégeinket. Éttermünk általában rendezvények lebonyolításával foglalkozik, ezért étlapunk választéka kisebb az átlagosnál. Éttermünkben és a teraszon, vendégeink részére ingyen WIFI hozzáférést biztosítunk.

A Bitskey Aladár uszoda épületében, a város szívében, jó parkolási lehetőségekkel várjuk leendő kedves vendégeinket. Éttermünk általában rendezvények lebonyolításával foglalkozik, ezért étlapunk választéka kisebb az átlagosnál. Éttermünkben és a teraszon, vendégeink részére ingyen WIFI hozzáférést biztosítunk.

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

Friss, helyben készült sushival és isteni ázsiai ételekkel várunk Eger belvárosában. A Mister Sushi étteremben kellemes környezetben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el különleges vacsoráját. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy vendégeinknek örömteli élményben legyen része.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

1...111213...18

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete