Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Dunakanyar szívében, Verőce és Vác között, közvetlenül a Duna partján fekszik a Camelot Club Hotel***. Különleges étel- és italválaszték, rusztikus bútorokkal berendezett klimatizált szobák várják a hozzánk látogatókat. Szobáink tágasak, rusztikus, faragott fa bútorokral vannak berendezve, stílusosan igazodva a szobákból elénk táruló természet igaz szépségéhez. Vác és Verőce között a 12-es főútnál, körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna parton.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
A Tiszaligetben, egy helyen sok minden megtalálható. A legvégén van például a Campus és benne a Campus Étterem, ahol akár 300 főre is megszervezheted a céges évzáró party-t, kiállítást, termékbemutatót. De szalagavatók, esküvők és bálok tökéletes helyszíne is a világos aula. Az étteremben pedig kényelmesen elfér akár 120 fő.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.