Budapesttől 30 km-re Monoron, a Strázsa hegyen, a kilátó szomszédságában csodálatos panorámával, finom borokkal, házias ízekkel várjuk vendégeinket. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. Ételeinkkel az igazi házias ízeket képviseljük. Az alapanyagokat a helyi piacon, valamint környékbeli kistermelőktől szerezzük be. Pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk családi-, baráti- és céges rendezvények és összejövetelek hozzáértő lebonyolítását.
Kiemelt partner
Budapesttől 30 km-re Monoron, a Strázsa hegyen, a kilátó szomszédságában csodálatos panorámával, finom borokkal, házias ízekkel várjuk vendégeinket. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. Ételeinkkel az igazi házias ízeket képviseljük. Az alapanyagokat a helyi piacon, valamint környékbeli kistermelőktől szerezzük be. Pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk családi-, baráti- és céges rendezvények és összejövetelek hozzáértő lebonyolítását.
Kiemelt partner
Budapesttől 30 km-re Monoron, a Strázsa hegyen, a kilátó szomszédságában csodálatos panorámával, finom borokkal, házias ízekkel várjuk vendégeinket. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. Ételeinkkel az igazi házias ízeket képviseljük. Az alapanyagokat a helyi piacon, valamint környékbeli kistermelőktől szerezzük be. Pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk családi-, baráti- és céges rendezvények és összejövetelek hozzáértő lebonyolítását.
Kiemelt partner
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.