Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
A Zöldfa éttermet mindig a finom házias ízek és az udvarias kiszolgálás jellemezte. A „Zöldfában” sok olyan fiatal tartotta esküvőjét, akiknek szüleik is nálunk ünnepelték házasságkötésüket. Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük és a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora után szívesen visszatér még hozzánk, hogy minél több ételünkkel megismerkedjen.
A Zöldfa éttermet mindig a finom házias ízek és az udvarias kiszolgálás jellemezte. A „Zöldfában” sok olyan fiatal tartotta esküvőjét, akiknek szüleik is nálunk ünnepelték házasságkötésüket. Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük és a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora után szívesen visszatér még hozzánk, hogy minél több ételünkkel megismerkedjen.
A Zöldfa éttermet mindig a finom házias ízek és az udvarias kiszolgálás jellemezte. A „Zöldfában” sok olyan fiatal tartotta esküvőjét, akiknek szüleik is nálunk ünnepelték házasságkötésüket. Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük és a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora után szívesen visszatér még hozzánk, hogy minél több ételünkkel megismerkedjen.
A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.
A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.
A Rábaköz az egyik legpatinásabb étterme, a Zöldfa Vendéglő, Csorna város szívében fogadja a látogatókat. Ajánljuk figyelmükbe nagyszerű pálinkáinkat és a történelmi borvidékeinkről származó kitűnő borválasztékunkat. Születésnapok, lakodalmak, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítását 150 főig vállaljuk.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.
A Zselicvölgy Csárda kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.