Étterem
Vendéglő
Cukrászda
Bisztró
Bár
Csárda
Kávézó
Reggeliző
Pizzéria
Catering
Kerthelyiség
Büfé
Fagyizó
Ételbár
Kocsma
Pékség
Szabadidőközpont
Teaház
Romkocsma
Borbár
Halászcsárda
Magyaros konyha
Drinkbár
Delikát bolt
Koktélbár
Borterasz
Borpince
Étkezde
Gasztrokocsma
Vadászcsárda
Halászcsárdas
Betyárcsárda
Falatozó
Terasz
Sütöde
Reform konyha
Süteménybolt
Ebédlő
A jellegzetes mexikói ízvilágot a minőségi alapanyagok, az eredeti mexikói receptek révén garantáljuk. A Mezcal Budapest egyetlen autentikus mexikói étterme. Cél, hogy a vendégek számára elhozzuk Mexikótól a Tűzföldig azokat az ízeket, melyek a hagyományokra épülnek. Megkóstolhatja Mexikó klasszikus és modern fogásait egyaránt, melyekhez Magyarországon elsőként olyan chilei bor különlegességeket ajánlunk vendégeink számára, melyek csak a Mezcal Étteremben kaphatók. A chilei borkínálat is hűen tükrözi a hagyományokra épülő borászatot.
A jellegzetes mexikói ízvilágot a minőségi alapanyagok, az eredeti mexikói receptek révén garantáljuk. A Mezcal Budapest egyetlen autentikus mexikói étterme. Cél, hogy a vendégek számára elhozzuk Mexikótól a Tűzföldig azokat az ízeket, melyek a hagyományokra épülnek. Megkóstolhatja Mexikó klasszikus és modern fogásait egyaránt, melyekhez Magyarországon elsőként olyan chilei bor különlegességeket ajánlunk vendégeink számára, melyek csak a Mezcal Étteremben kaphatók. A chilei borkínálat is hűen tükrözi a hagyományokra épülő borászatot.
A jellegzetes mexikói ízvilágot a minőségi alapanyagok, az eredeti mexikói receptek révén garantáljuk. A Mezcal Budapest egyetlen autentikus mexikói étterme. Cél, hogy a vendégek számára elhozzuk Mexikótól a Tűzföldig azokat az ízeket, melyek a hagyományokra épülnek. Megkóstolhatja Mexikó klasszikus és modern fogásait egyaránt, melyekhez Magyarországon elsőként olyan chilei bor különlegességeket ajánlunk vendégeink számára, melyek csak a Mezcal Étteremben kaphatók. A chilei borkínálat is hűen tükrözi a hagyományokra épülő borászatot.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Sokszínű, minőségi, ellenőrzött alapanyagokból készülnek ételeink. Étlapunk írásánál mindig nagy figyelmet fordítunk a többi ételérzékenységre/diétára/különböző allergiákra, így nem csak glutén- és laktózmentes fogásaink vannak, hanem például tej-, tojás-,szójamentesből is akad bőven. Ezen kívül vannak húsmentes, vegán, IR barát ételeink is. Hatalmas választékkal, számos italkülönlegességgel, saját koktélokkal, hatalmas gin tonic, illetve kávé kínálattal, leginkább kisebb pincészetektől vásárolt minőségi borokkal várjuk vendégeinket.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
A Hotel Castellum éttermében hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket. Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.