Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkaház

Népszerűség

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Célunk minél több emberrel megismertetni a pálinkát, mint hungarikumot. Keresse a hónap pálinkáját és kiemelt ajánlatainkat a `Mammut` Rézangyal Pálinkaházban Budapesten.

Célunk minél több emberrel megismertetni a pálinkát, mint hungarikumot. Keresse a hónap pálinkáját és kiemelt ajánlatainkat a `Mammut` Rézangyal Pálinkaházban Budapesten.

Célunk minél több emberrel megismertetni a pálinkát, mint hungarikumot. Keresse a hónap pálinkáját és kiemelt ajánlatainkat a `Mammut` Rézangyal Pálinkaházban Budapesten.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete