Pálinkafőzde
Pálinkakóstolás
Pálinkavásárlás
Pálinka webshop
Pálinkafesztivál
Pálinkafőzés
Pálinka bérfőzés
Pálinkaház
Főzdelátogatás
Pálinkaverseny
Pálinkamanufaktúra
Pálinkamustra
Pálinkabolt
Üzemlátogatás
Pálinka rendelés
Pálinkanap
Pálinka est
Pálinkatúra
Látogatóközpont
Pálinkamúzeum
Látványfőzde
Pálinkatrezor
Pálinka kiállítás
Pálinkakóstoló
Mustra
Pálinka nap
Hétvége
Kóstolás
Kóstoló
Pálinkagyár
Pálinka készítés
Kóstolóház
A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.
A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.
A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.
A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.
Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.
Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.
A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.