Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinka

Népszerűség

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

1...345...9

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete