Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Gasztro

Népszerűség

A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.

A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.

A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.

A Mythos the Greek prémium görög étterem számára nem csak az autentikus receptek elengedhetetlenek, hanem a valódi mediterrán alapanyagok is.

A Mythos the Greek prémium görög étterem számára nem csak az autentikus receptek elengedhetetlenek, hanem a valódi mediterrán alapanyagok is.

A Mythos the Greek prémium görög étterem számára nem csak az autentikus receptek elengedhetetlenek, hanem a valódi mediterrán alapanyagok is.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

Ételkínálatunkban szerepel leves, pizza, hamburger, frissen sült, desszert, saláta, gyerek menü, több személyes tál.

Ételkínálatunkban szerepel leves, pizza, hamburger, frissen sült, desszert, saláta, gyerek menü, több személyes tál.

Ételkínálatunkban szerepel leves, pizza, hamburger, frissen sült, desszert, saláta, gyerek menü, több személyes tál.

Föld termette, Nap-érlelte ételek Magyarország legnagyobb vegán á la carte éttermében, a Belváros szívében. Kínálatunkban szezonális és nyers ételek, tönkölylisztből készül pizzák, salátabárunkban friss és „majonézes” saláták is szélesítik a kulináris lehetőségek tárházát.

Föld termette, Nap-érlelte ételek Magyarország legnagyobb vegán á la carte éttermében, a Belváros szívében. Kínálatunkban szezonális és nyers ételek, tönkölylisztből készül pizzák, salátabárunkban friss és „majonézes” saláták is szélesítik a kulináris lehetőségek tárházát.

Föld termette, Nap-érlelte ételek Magyarország legnagyobb vegán á la carte éttermében, a Belváros szívében. Kínálatunkban szezonális és nyers ételek, tönkölylisztből készül pizzák, salátabárunkban friss és „majonézes” saláták is szélesítik a kulináris lehetőségek tárházát.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.

A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.

A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.

Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.

Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.

Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.

1...323334...52

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete