Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Reggeli
Büfévacsora
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Amerikai
Vendégasztal
Édesség
Kemencés Étel
Ital
Torkos napok
Túra
Food Truck Show
Fesztivál
Menü
Ebéd
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Sonkakészítés
Vacsora
Piac
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
A Nárcisz Birtok őstermelőként végzett családi vállalkozás, mely 2007-ben kezdte meg tevékenységét Debrecenben. Ez a vállalkozás mára egy olyan sajtműhely, amely megvalósította ezt az elképzelést. Sajtjaink kiváló minőségű alapanyagból készülnek. A hortobágyi legelőkön jóllakott tehenek tejéből készítjük jellegzetes forma és ízvilágú érlelt és lágy sajtjainkat.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. Az étteremhez közvetlenül további 1 különterem kapcsolódik, mellyel növelhető az étterem kapacitása 150 férőhelyre. Folyamatosan, az évszaknak megfelelő friss nyersanyagból összeállított és a séfünk által megálmodott ételkülönlegességekkel várjuk Vendégeinket.
Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.
Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.
Esztergom szívében, a bazilika és a királyi vár alatt, vízparti környezetben, a Nautica Yachtkikötő területén várjuk, hogy megérkezz, ha eddig nem jártál itt, vagy visszatérj, ha már jártál nálunk. Válogatott rumok, ginek, nagy borok magában, kisebbek fröccsnek, hosszúlépésnek, csapon Staropramen, Hoegaarden és Hoegaarden rose. Ha megéheztetek, remek a kézműves hamburgerünk, a hekkünk, de a grillezett sajt vagy a rostlapon sült lazac is mennyei. Mindehhez a festői szépségű Kis-Dunán lágyan ringatozó stégünk adja az alaphangot, hullámot pedig csak a hajók vernek kikötés előtt. Mindig mosolygunk, szeretjük a vendégeket és azt mondják sokan, hogy ők is minket.