Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.