Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.