Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Főzdelátogatás

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.

A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.

A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete