Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
Az Erdőbényén, a tokaji borvidék szívében található Préselő Pincészet és Vendégház két szomszédos házban működik, amelyek a Préselő Ház és a Csillagfogadó. A gyönyörűen felújított és jól felszerelt szobákon kívül, közös társalgó, valamint hangulatos kert és terasz áll a vendégek rendelkezésre, grillezési lehetőséggel. Pincénkben borkóstolásra is van lehetőség.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.
A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.
A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.
A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.
Érkezhetsz családdal, baráti társasággal, kedveseddel vagy magányosan, számunkra fontos, hogy jól érezd magad. Szervezünk borkóstolókat, dűlőtúrát, akár nagyobb csoportoknak is, előzetes bejelentkezéssel, valamint kiváló helyszínül szolgálunk lánybúcsúra, születésnapra, házassági évfordulóra, osztálytalálkozóra és céges rendezvényre egyaránt.
Érkezhetsz családdal, baráti társasággal, kedveseddel vagy magányosan, számunkra fontos, hogy jól érezd magad. Szervezünk borkóstolókat, dűlőtúrát, akár nagyobb csoportoknak is, előzetes bejelentkezéssel, valamint kiváló helyszínül szolgálunk lánybúcsúra, születésnapra, házassági évfordulóra, osztálytalálkozóra és céges rendezvényre egyaránt.
Érkezhetsz családdal, baráti társasággal, kedveseddel vagy magányosan, számunkra fontos, hogy jól érezd magad. Szervezünk borkóstolókat, dűlőtúrát, akár nagyobb csoportoknak is, előzetes bejelentkezéssel, valamint kiváló helyszínül szolgálunk lánybúcsúra, születésnapra, házassági évfordulóra, osztálytalálkozóra és céges rendezvényre egyaránt.