A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészet Magyarország első bioszőlészete és bioborászata. A Szent György-hegyen 25 hektár ültetvényen termesztenek szőlőt: olaszrizlinget, szürkebarátot, sárga muskotályt, kéknyelűt és hárslevelűt. Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Amennyiben a látogatás során szeretnének megismerkedni a pincészet boraival, úgy borbemutató keretében erre lehetőséget biztosítunk.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve vörösboraink is nagy népszerűségnek örvendenek.
A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.
A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.
A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.