Hal
Olasz
Disznótoros
Liba
Grill
Pizza
Kemencés
Hamburger
BBQ
Kolbász
Vad
Mediterrán
Palacsinta
Sajt
Ázsiai
Street Food
Házias
Ebéd
Fánk
Vega
Kínai
Lecsó
Csülök
Tészta
Zsidó
Étel kiszállítás
Disznóvágás
Menü rendelés
Rétes
Vadétel
Kocsonya
Erdélyi étel
Bio
Fesztivál
Hurka
Gulyás
Káposzta
Sváb étel
Spanyol
Barbecue
Húsvét
Francia
Mexikó
Hidegtál rendelés
Kalács
Vegán
Lángos
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Maga a szó a német Gable, vagyis villa szó magyarosodott alakja, villásreggelit is jelent. A Gábli, mint kávéház és étterem pedig az ami eddig szerintünk hiányzott Makóról. Egy hangulatos helyet szerettünk volna, ami pont annyira elegáns, hogy kicsit különlegesebbnek érzed a napodat, ha beülsz hozzánk, de nem kell feszengened, hogy vajon jól vagy-e öltözve, vagy hogy a gyerekeid elég udvariasan viselkednek-e.
Kétegyházán közel 2000 m2 kiállítási területen várjuk az érdeklődő látogatókat. A mezőgazdasági munka, a mezőgazdasági termelés az élet fenntartásáért, az élelemért évezredek óta tartó és állandóan ismétlődő küzdelem. A történeti távlatból az élelem előállítás egy fejlődési folyamat, amely mindenkor és ma is az egyik legkeservesebb fizikai munka.
Kétegyházán közel 2000 m2 kiállítási területen várjuk az érdeklődő látogatókat. A mezőgazdasági munka, a mezőgazdasági termelés az élet fenntartásáért, az élelemért évezredek óta tartó és állandóan ismétlődő küzdelem. A történeti távlatból az élelem előállítás egy fejlődési folyamat, amely mindenkor és ma is az egyik legkeservesebb fizikai munka.
Kétegyházán közel 2000 m2 kiállítási területen várjuk az érdeklődő látogatókat. A mezőgazdasági munka, a mezőgazdasági termelés az élet fenntartásáért, az élelemért évezredek óta tartó és állandóan ismétlődő küzdelem. A történeti távlatból az élelem előállítás egy fejlődési folyamat, amely mindenkor és ma is az egyik legkeservesebb fizikai munka.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Reggelizzen nálunk! A la carte étlapunkról többek között frissen facsart gyümölcslevet, frissen őrölt olasz Varesina kávét és az Ön igényei szerint elkészített hideg és meleg ételeket választhat executive reggelink keretében. Ebédeljen nálunk! Minden héten érdemes meglátogatni éttermünket. Séfünk hetente változó tésztafélékkel színesíti a Grafit Bistro kínálatát, így az olasz konyha szerelmesei is mindig találnak kedvükre valót. Vacsorázzon nálunk! Foglaljon helyet teraszunkon és engedje, hogy a mediterrán francia konyha által megidézett hangulatot fokozza a fűzfák, vadkacsák és simogató napsütés a csendesen fodrozódó csónakázó tó partján.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.
A pincészet jelenleg 45 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A szőlőültetvényeik a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Ördögárok, Jammertal, Csillagvölgy, Várerdő, Bocor). A pincészet borai szinte az egész országban elérhetők, éttermekben, vinotékákban, áruházakban és a cég több bornagykereskedővel, valamint áruházlánccal is kapcsolatban áll.