A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
A Babka Budapest Újlipótváros gasztronómiai közösségi tere, ahol nemcsak lenni jó, de miközben élvezzük a kellemes, barátságos környezetet, jókat ehetünk és ihatunk is. A Babka a jeruzsálemi csokoládés kalácsról kapta nevét, ami finoman utal a konyhai koncepcióra. Megtaláljuk itt ugyanis a Földközi-tenger keleti medencéjének ízeit, zsidó, arab, török, mediterrán ételeket, ugyanakkor nem hiányozhatnak a menüből a komfort étkezés hazai kedvencei sem.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
Élj a mediterrán étrend erejével. Fedezd fel a friss és ízletes saláta inspirációinkat, grillezett és töltött focaccia kombinációkat melyeket a mediterrán étrend alapján készítünk! Ha szereted az egészséges és változatos étkezést, akkor itt garantáltan megtalálod a kedvencedet. Kóstold meg a különleges összetevőket, és inspirálódj az új ízekkel! Ha úgy érzed, nem fogyasztottál elegendő zöldséget és gyümülcsöt, akkor ebben segítségedre lesznek a házi készítésű smoothie italaink. Kóstolókat, Pop-Up vásárt is tartunk.
Élj a mediterrán étrend erejével. Fedezd fel a friss és ízletes saláta inspirációinkat, grillezett és töltött focaccia kombinációkat melyeket a mediterrán étrend alapján készítünk! Ha szereted az egészséges és változatos étkezést, akkor itt garantáltan megtalálod a kedvencedet. Kóstold meg a különleges összetevőket, és inspirálódj az új ízekkel! Ha úgy érzed, nem fogyasztottál elegendő zöldséget és gyümülcsöt, akkor ebben segítségedre lesznek a házi készítésű smoothie italaink. Kóstolókat, Pop-Up vásárt is tartunk.
Élj a mediterrán étrend erejével. Fedezd fel a friss és ízletes saláta inspirációinkat, grillezett és töltött focaccia kombinációkat melyeket a mediterrán étrend alapján készítünk! Ha szereted az egészséges és változatos étkezést, akkor itt garantáltan megtalálod a kedvencedet. Kóstold meg a különleges összetevőket, és inspirálódj az új ízekkel! Ha úgy érzed, nem fogyasztottál elegendő zöldséget és gyümülcsöt, akkor ebben segítségedre lesznek a házi készítésű smoothie italaink. Kóstolókat, Pop-Up vásárt is tartunk.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.