Hal
Olasz
Disznótoros
Liba
Grill
Pizza
Kemencés
Hamburger
BBQ
Kolbász
Vad
Mediterrán
Palacsinta
Sajt
Ázsiai
Street Food
Házias
Ebéd
Fánk
Vega
Kínai
Lecsó
Csülök
Tészta
Zsidó
Étel kiszállítás
Disznóvágás
Menü rendelés
Rétes
Vadétel
Kocsonya
Erdélyi étel
Bio
Fesztivál
Hurka
Gulyás
Káposzta
Sváb étel
Spanyol
Barbecue
Húsvét
Francia
Mexikó
Hidegtál rendelés
Kalács
Vegán
Lángos
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
Valahol egy dunántúli otthonban, ahol a kemencében sült ropogós malac élménye elvarázsolt és vitt el egy teljesen új világba. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat. Ezt az élményt kínáljuk minden kedves vendégünknek. Annak aki ízlelte és a rabjává vált, vagy akik még elkerülték ezt a fantasztikus ízvilágot, amit csak egy igazi fatüzelésű kemence adhat!
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.
Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.