Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Gombai család szőlő és bortermeléssel, borturizmussal, vendéglátással foglalkozik. A család szőlőbirtokai az etyeki dombok védett lejtőin terülnek el. A borgazdaság étlapján hideg konyhai készítmények, családi specialitások szerepelnek, melyeket előzetes egyeztetés alapján készítünk el. Családias hangulat jellemző ránk, vállalunk baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítását.
Gombai család szőlő és bortermeléssel, borturizmussal, vendéglátással foglalkozik. A család szőlőbirtokai az etyeki dombok védett lejtőin terülnek el. A borgazdaság étlapján hideg konyhai készítmények, családi specialitások szerepelnek, melyeket előzetes egyeztetés alapján készítünk el. Családias hangulat jellemző ránk, vállalunk baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítását.
Gombai család szőlő és bortermeléssel, borturizmussal, vendéglátással foglalkozik. A család szőlőbirtokai az etyeki dombok védett lejtőin terülnek el. A borgazdaság étlapján hideg konyhai készítmények, családi specialitások szerepelnek, melyeket előzetes egyeztetés alapján készítünk el. Családias hangulat jellemző ránk, vállalunk baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítását.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.
Családi bormanufaktúránk borait Csongrád-Bokroson készítjük. Itt található pincénk és présházunk, mely folyamatosan fogadja a kedves vendégeket borkóstolásra, előzetes egyeztetéssel. Kékfrankos ültetvényünk mellett kísérleti jelleggel ültettünk Kékoportót, Arany Sárfehéret, és az ígéretes új Kadarka klónokat is.
Családi bormanufaktúránk borait Csongrád-Bokroson készítjük. Itt található pincénk és présházunk, mely folyamatosan fogadja a kedves vendégeket borkóstolásra, előzetes egyeztetéssel. Kékfrankos ültetvényünk mellett kísérleti jelleggel ültettünk Kékoportót, Arany Sárfehéret, és az ígéretes új Kadarka klónokat is.
Családi bormanufaktúránk borait Csongrád-Bokroson készítjük. Itt található pincénk és présházunk, mely folyamatosan fogadja a kedves vendégeket borkóstolásra, előzetes egyeztetéssel. Kékfrankos ültetvényünk mellett kísérleti jelleggel ültettünk Kékoportót, Arany Sárfehéret, és az ígéretes új Kadarka klónokat is.