Kis családi pincészetünk Felsőörsön, a Pocca-dűlőben található, innen kapta a nevét is. A különleges mikroklíma és a talaj adottságai ezen a környéken kimondottan kedveznek a szőlőtermelésnek, minden lehetőség adott hozzá, hogy finom, karakteres borok születhessenek. Idilli környezetben kóstolhatja meg ízletes borainkat. Előzetes megbeszélés alapján rendezvények helyszíneként is igénybe vehető.
Kiemelt partner
Kis családi pincészetünk Felsőörsön, a Pocca-dűlőben található, innen kapta a nevét is. A különleges mikroklíma és a talaj adottságai ezen a környéken kimondottan kedveznek a szőlőtermelésnek, minden lehetőség adott hozzá, hogy finom, karakteres borok születhessenek. Idilli környezetben kóstolhatja meg ízletes borainkat. Előzetes megbeszélés alapján rendezvények helyszíneként is igénybe vehető.
Kiemelt partner
Kis családi pincészetünk Felsőörsön, a Pocca-dűlőben található, innen kapta a nevét is. A különleges mikroklíma és a talaj adottságai ezen a környéken kimondottan kedveznek a szőlőtermelésnek, minden lehetőség adott hozzá, hogy finom, karakteres borok születhessenek. Idilli környezetben kóstolhatja meg ízletes borainkat. Előzetes megbeszélés alapján rendezvények helyszíneként is igénybe vehető.
Kiemelt partner
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Családi pincészetünk a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk kifejezéseként kapta az Agancsos nevet. Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat. A történelmi pincesoron, a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel várjuk vendégeinket. Akár 50 fős csoportot is vendégül látunk. Kívánsága szerint élőzenéről is gondoskodunk.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk a mátrai borvidéken, Nagyrédén található családi vállalkozás, mely 10 ha-on gazdálkodik. A farkasmályi pincesor 22. Pince és borháza a látogatók számára nyitott, ahol a valóságos környezetben tekinthető meg, hol készülnek a borok és a kiválasztott fajták. Ugyanitt, az évjáratok kóstolási lehetősége biztosított. A borkóstoláshoz ajánlunk különböző hideg ételeket, de tájjellegű meleg ételspecialitások is megrendelhetők.
Borászatunk családi vállalkozásban működik Imrehegyen, mintegy 70 ha-on gazdálkodunk. Értékesebb fajtáink az olaszrizling, az irsai olivér, a cserszegi fűszeres, a kékfrankos, a zweigelt és a pinot noir. Családunk rendelkezik saját borpalackozó üzemmel. Káptalani pincészetünk épülete ma műemlékvédelem alatt áll, mely lehetővé teszi 25-30 főig borkóstolók, kisebb családi, baráti rendezvények lebonyolítását előre egyeztetett időpontban. Pincénk mellett megtekinthető Irisz kertünk is.
Borászatunk családi vállalkozásban működik Imrehegyen, mintegy 70 ha-on gazdálkodunk. Értékesebb fajtáink az olaszrizling, az irsai olivér, a cserszegi fűszeres, a kékfrankos, a zweigelt és a pinot noir. Családunk rendelkezik saját borpalackozó üzemmel. Káptalani pincészetünk épülete ma műemlékvédelem alatt áll, mely lehetővé teszi 25-30 főig borkóstolók, kisebb családi, baráti rendezvények lebonyolítását előre egyeztetett időpontban. Pincénk mellett megtekinthető Irisz kertünk is.
Borászatunk családi vállalkozásban működik Imrehegyen, mintegy 70 ha-on gazdálkodunk. Értékesebb fajtáink az olaszrizling, az irsai olivér, a cserszegi fűszeres, a kékfrankos, a zweigelt és a pinot noir. Családunk rendelkezik saját borpalackozó üzemmel. Káptalani pincészetünk épülete ma műemlékvédelem alatt áll, mely lehetővé teszi 25-30 főig borkóstolók, kisebb családi, baráti rendezvények lebonyolítását előre egyeztetett időpontban. Pincénk mellett megtekinthető Irisz kertünk is.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Egerben a borok bástyájának számít, a borászat kultikus központja a Dobó téren található Bikavér Borház. Borkóstoló és kávéház is, melyet az Ország Első Borbárjának neveztek el. Itt mintegy 50 különböző borászat boraival és kávéházi különlegességekkel találkozhat a betérő vendég. A téli időszakban pedig a forralt bor sem hiányozhat palettájukról.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
Látogasson el Villányba, a Bock Borászat pincerendszerébe, ahol a már jól ismert borok kóstolásán kívül, betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. A pince mellett található Bock Óbor Étterem révén lesz teljes a villányi-gasztronómiai élmény, ahol mindenki találhat kedvére való fogást Ugyancsak Villány szívében, a Bock Hotel Ermitage**** várja minőségi pihenés keretében a borkultúra, a gasztronómia és a wellness rajongóit.
A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.
A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.
A családi vállalkozás alapítója dr. Bodnár Sándor kertészmérnök, több évtizedes sikeres szakmai múltra tekinthet vissza. Tapasztalatait családi vállalkozásában hasznosítja, vejével Repei József borásszal. A Bodnár Pincészet Borház borainak sikere a kiváló alapanyagnak, a kíméletes szőlőfeldolgozásnak, az évszázados kézműves hagyományoknak és a jelenkor legkorszerűbb technikájának köszönhető. Borkóstoló programjainkra 30 főt tudunk fogadni, előzetes bejelentkezés alapján. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A Zemplén Kalandparkban megnyitottuk a Tokaji Bor- és Gasztroteraszunkat, ahol április végétől október elejéig várjuk vendégeinket.