Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkaház

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

A Zugfőzde Pálinkamúzeumban megismerkedhetnek a pálinkafőzés magyarországi történetével, bepillanthatást nyerhetnek a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatják, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között.

A Zugfőzde Pálinkamúzeumban megismerkedhetnek a pálinkafőzés magyarországi történetével, bepillanthatást nyerhetnek a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatják, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között.

A Zugfőzde Pálinkamúzeumban megismerkedhetnek a pálinkafőzés magyarországi történetével, bepillanthatást nyerhetnek a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe illetve megtudhatják, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete