Kiemelt partner
Kiemelt partner
A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.
Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.
Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!