Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkafőzde

Népszerűség

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!

Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!

Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete