Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.
Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.
Falusi Patika Tisza-Tó Vendégház és Látvány Pálinkafőzde Tiszaszőlősön, a Tisza-Tónál. A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel.
A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.
A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.
A GONG Pálinkaház Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdénkben az odalátogatók a főzés folyamatát is végig kísérhetik, majd kóstoltatásban is részesülhetnek. Az általunk főzött pálinkát válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárással készítjük. A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel is várjuk vendégeiket, hiszen küldetésünk és szenvedélyünk a pálinkakultúra széleskörű bemutatása. Az elmúlt évek során, neves hazai és nemzetközi versenyeken szerzett elismerések támasztják alá a kiváló szakmai munkát.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.
A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.
A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.
A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.
A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.
A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.