Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkázó

Népszerűség

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A Szatmár- Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek hajdanán gyógyító céllal készítettek pálinkát.

A Szatmár- Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek hajdanán gyógyító céllal készítettek pálinkát.

A Szatmár- Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek hajdanán gyógyító céllal készítettek pálinkát.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

Többszörösen díjnyertes pálinkák forgalmazása. Magyarország legjobb pálinkája díjas termék bemutatása. Tájjelegű alföldi borok forgalmazása.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete