Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Pálinka

Népszerűség

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szicsek Pálinkafőzde az egyik legrégebbi pálinkafőző műhely, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb magánvállalkozása. A Tisza és a Körösök uralta tájon, a Tiszazug északi peremén, Tiszaföldvár kertvárosi részén, Homokon alapította újra üzemét, apja nyomdokaiba lépve Szicsek János.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.

A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.

A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.

A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.

Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.

Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.

Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

A pálinka jó hírnevének öregbítése érdekében jelen vagyunk az egyre népszerűbb, és egyre több pálinkakedvelő érdeklődőt vonzó pálinkafesztiválokon, ahol kellemes és igényes kulturális műsorokkal fűszerezve, bárki közelebbről megismerkedhet termékeinkkel.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Az étlapon található ételek főként a nemzetközi konyha ízeit szeretnék megismertetni a vendégekkel, helyenként érdekes, hagyományos ízek társításával. Az ételek szezonális friss alapanyagokból készülnek, elkészítésük talán hosszabb időt vesz igénybe, de egyedi, megismételhetetlen alkalom a gasztronómiával való találkozásra. Az étlapon kívül a séfek naponta más-más ételkülönlegességekkel is kedveskednek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Legújabb fejlesztésünk eredményeként a Vásárosnaményi Pálinkafőzdénkben megszületett a 8 tagú prémium kategóriás Naményi Pálinka család. A többszörösen díjnyertes italok csakis a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, zamatos gyümölcsből készülnek.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

Minőségi kisüsti pálinkák és magyar borok. A Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról. Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve. Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont. Bérfőzést is vállalunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete