Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Lekvár

Népszerűség

A Napkirályfi Manufaktúra az almatermesztésből fejlődött hét évtized alatt tucatnyi gyümölcs- és zöldségfélét termelő, és 100 százalékos natúr gyümölcsleveket készítő vállalkozássá. Zöldség- és gyümölcs feldolgozás, ivólevek, lekvárok.

Kiemelt partner

A Napkirályfi Manufaktúra az almatermesztésből fejlődött hét évtized alatt tucatnyi gyümölcs- és zöldségfélét termelő, és 100 százalékos natúr gyümölcsleveket készítő vállalkozássá. Zöldség- és gyümölcs feldolgozás, ivólevek, lekvárok.

Kiemelt partner

A Napkirályfi Manufaktúra az almatermesztésből fejlődött hét évtized alatt tucatnyi gyümölcs- és zöldségfélét termelő, és 100 százalékos natúr gyümölcsleveket készítő vállalkozássá. Zöldség- és gyümölcs feldolgozás, ivólevek, lekvárok.

Kiemelt partner

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.

Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.

Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.

A bolt helyi termelők minőségi portékáit kínálja: sajtokat, lekvárokat, savanyított zöldségeket, különleges zöldségkrémeket, ínyenc füstöltárút és még sok minden mást. Szendvics és tejbárként is működik, bárki megkóstolhatja a különleges helyi ízeket.

A bolt helyi termelők minőségi portékáit kínálja: sajtokat, lekvárokat, savanyított zöldségeket, különleges zöldségkrémeket, ínyenc füstöltárút és még sok minden mást. Szendvics és tejbárként is működik, bárki megkóstolhatja a különleges helyi ízeket.

A bolt helyi termelők minőségi portékáit kínálja: sajtokat, lekvárokat, savanyított zöldségeket, különleges zöldségkrémeket, ínyenc füstöltárút és még sok minden mást. Szendvics és tejbárként is működik, bárki megkóstolhatja a különleges helyi ízeket.

A Kapolcsikum Birtok jelenleg több mint 7ha-nyi területből áll. Csak gyümölcskultúrákkal foglalkozunk.

A Kapolcsikum Birtok jelenleg több mint 7ha-nyi területből áll. Csak gyümölcskultúrákkal foglalkozunk.

A Kapolcsikum Birtok jelenleg több mint 7ha-nyi területből áll. Csak gyümölcskultúrákkal foglalkozunk.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete