Kiemelt partner
Kiemelt partner
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
Gyümölcsösünkben három féle gyümölcs terem: meggy, sárgabarack és szilva, ezeket dolgozzuk fel minél szélesebb körben. Így készül belőlük szörp, gyümölcslé, befőtt, lekvár, aszalvány és lekvárnyalóka. Az édesítésnél fontos szempont az egészség, így a hagyományos, cukorral készült lekvárok is alacsony cukortartalmúak, inkább gyümölcsös ízűek. Készítünk még lekvárt mézzel, illetve cukor nélkül is. A gyümölcsök mellett pár éve paradicsom feldolgozásával is foglalkozunk, ebből aszalvány készül. Tervezzük ennek a termékcsoportnak a bővítését.
A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.
A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.
A Lek-Vár-Lak tulajdonosainak vágya nem más, mint megismertetni és megszerettetni a gasztronómiára és természetességre igényes vásárlókkal termékeiket. Fő szempont, hogy a vásárló valódi gyümölcsből készült lekvárokat ehessen, melyek hagyományos módon üstben készülnek. A Lek-Vár-Lak állandóan bővülő kínálatában jelenleg 80 féle ízű termék szerepel.
A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.
A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.
A Corvin-negyed vonzáskörzetében a Trafó mellett Budapesten útjára indult a vasárnapi Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal. Az Élesztőház udvara vasárnaponként gasztrosétánnyá alakul, tartalmas családi programokkal és egy termelői piaccal. A standokon színes választékkal várják a látogatókat: a klasszikus piaci termékek mint a sajt, pástétom, aszalványok, lekvár, kolbász, zöldség, tojás és savanyúság mellett, gluténmentes édességek és más különlegességek is felsorakoznak. A piac minden alkalommal otthont ad a Food Not Bombs és a Budapest Bike Maffia önkénteseinek, akik a helyszínen készítik el mintegy 150-200 rászoruló ebédjét.