Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal. A Katona Borház 1996 őszén alakult, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetünkben dolgozzuk fel és érleljük is palackozásig, de van, hogy kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.