Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Gyulai Pálinka Manufaktúra. Illatos, ízes gyümölcsökből főzik tiszta, finom, 100%-os párlataikat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Gyula Rouge - életeseményeid helyszíne. Fogásainkat az izgalmas részletek, színek és ízek harmonikus kombinációja alkotja, melyek új esszenciák felfedezésére invitálnak. Elegáns környezet, élőzene, borkóstolás és ízlésesen tálalt ételek várnak. A hely, ahol a színvonal állandó, de a történetek változnak.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
A Hableány az 1800-as évek végétől vendéglátóhely és találkozó pont volt, az 1883-ban nyitott szálló 1963-ban nyerte el maihoz hasonló alakját. Esküvők, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne, vitorlázók találkozóhelye volt, nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré, régiós központtá teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre, vacsorára, de ennél több izgalmat is tartogat!
A Hableány az 1800-as évek végétől vendéglátóhely és találkozó pont volt, az 1883-ban nyitott szálló 1963-ban nyerte el maihoz hasonló alakját. Esküvők, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne, vitorlázók találkozóhelye volt, nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré, régiós központtá teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre, vacsorára, de ennél több izgalmat is tartogat!
A Hableány az 1800-as évek végétől vendéglátóhely és találkozó pont volt, az 1883-ban nyitott szálló 1963-ban nyerte el maihoz hasonló alakját. Esküvők, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne, vitorlázók találkozóhelye volt, nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré, régiós központtá teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre, vacsorára, de ennél több izgalmat is tartogat!
Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.
Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.
Családias kis pincénk a méltán híres Egri borvidék szívében, Egerszalókon található. A falu központjától csupán két percet kell gyalogolni a Barlanglakások felé, hogy elérjük a pincészetet. Borkínálatunkban többféle vörös- és fehérbor, rosé, illetve számos cuvee is szerepel. A vendégek a pince felső részében tudnak helyet foglalni, nyáron pedig lehetőség van a pincénél leülni és borozni a hűvös előtető alatt.
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.
A HACHAPURI egy fine dining grúz étterem Budapest szívében, amely az autentikus kulináris fogást képviseli nagyon hangulatos és barátságos légkörben. Az ételek minőségét grúz szakácsaink garantálják, akik kifejezetten azért érkeztek Magyarországra, hogy magukkal hozzák a grúz gasztronómia ízeit és főzési technikáit.