Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Üdvözöljük az Öreg-tó partján, a Grill Étteremben! Éttermünk, Tata, a legromantikusabb magyar város, egyik gyöngyszeme, 120 férőhelyes belső térrel, 60 férőhelyes terasszal és 40 férőhelyes stéggel használja ki a tópart és a nyílt vízfelület adta lehetőségeket, hogy családi, baráti, céges rendezvények, borebédek / borvacsorák, eljegyzések és esküvők helyszíne legyen. Örömmel fogadjuk az évszakonként megújuló étlapunkra kíváncsi A la carte vendégeket és a tóparton sétálókat, a napfény, a víz, a narancs színű naplemente, a vadludak szerelmeseit, a turistákat. Csodálatos helyszínen, különleges ételekkel, neszmélyi borokkal, kedves és segítőkész személyzettel várjuk vendégeinket.
Üdvözöljük az Öreg-tó partján, a Grill Étteremben! Éttermünk, Tata, a legromantikusabb magyar város, egyik gyöngyszeme, 120 férőhelyes belső térrel, 60 férőhelyes terasszal és 40 férőhelyes stéggel használja ki a tópart és a nyílt vízfelület adta lehetőségeket, hogy családi, baráti, céges rendezvények, borebédek / borvacsorák, eljegyzések és esküvők helyszíne legyen. Örömmel fogadjuk az évszakonként megújuló étlapunkra kíváncsi A la carte vendégeket és a tóparton sétálókat, a napfény, a víz, a narancs színű naplemente, a vadludak szerelmeseit, a turistákat. Csodálatos helyszínen, különleges ételekkel, neszmélyi borokkal, kedves és segítőkész személyzettel várjuk vendégeinket.
Üdvözöljük az Öreg-tó partján, a Grill Étteremben! Éttermünk, Tata, a legromantikusabb magyar város, egyik gyöngyszeme, 120 férőhelyes belső térrel, 60 férőhelyes terasszal és 40 férőhelyes stéggel használja ki a tópart és a nyílt vízfelület adta lehetőségeket, hogy családi, baráti, céges rendezvények, borebédek / borvacsorák, eljegyzések és esküvők helyszíne legyen. Örömmel fogadjuk az évszakonként megújuló étlapunkra kíváncsi A la carte vendégeket és a tóparton sétálókat, a napfény, a víz, a narancs színű naplemente, a vadludak szerelmeseit, a turistákat. Csodálatos helyszínen, különleges ételekkel, neszmélyi borokkal, kedves és segítőkész személyzettel várjuk vendégeinket.
A Grill Pipi jellegét tekintve egy fúziós, magyaros street food konyha. Nagyon fontos, hogy egyszerre egészséges ételeket, mégis újdonságokat tudjunk elkészíteni olyan ízélménnyel, ami a “fine dining”-ra utal. Többek között az egyik legjellegzetesebb magyaros street food újdonság nálunk a grillcsirke húsból készült tekert lángos is. Ebben az ételben benne van minden, amit szeretnék megmutatni mind ízvilágban, mind minőségben. Természetesen más egyedi ételeink is vannak, és minden grillcsirkéből készül. Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a Grill Pipibe. Jó étvágyat kívánok!
A Grill Pipi jellegét tekintve egy fúziós, magyaros street food konyha. Nagyon fontos, hogy egyszerre egészséges ételeket, mégis újdonságokat tudjunk elkészíteni olyan ízélménnyel, ami a “fine dining”-ra utal. Többek között az egyik legjellegzetesebb magyaros street food újdonság nálunk a grillcsirke húsból készült tekert lángos is. Ebben az ételben benne van minden, amit szeretnék megmutatni mind ízvilágban, mind minőségben. Természetesen más egyedi ételeink is vannak, és minden grillcsirkéből készül. Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a Grill Pipibe. Jó étvágyat kívánok!
A Grill Pipi jellegét tekintve egy fúziós, magyaros street food konyha. Nagyon fontos, hogy egyszerre egészséges ételeket, mégis újdonságokat tudjunk elkészíteni olyan ízélménnyel, ami a “fine dining”-ra utal. Többek között az egyik legjellegzetesebb magyaros street food újdonság nálunk a grillcsirke húsból készült tekert lángos is. Ebben az ételben benne van minden, amit szeretnék megmutatni mind ízvilágban, mind minőségben. Természetesen más egyedi ételeink is vannak, és minden grillcsirkéből készül. Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a Grill Pipibe. Jó étvágyat kívánok!
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Étlapunk a nemzetközi konyhára alapul, erős befolyással van rá az amerikai, délnyugati konyha (south western cousine). Amire büszkék vagyunk: lávakövön sültek, valamint a bőséges tex-mex felhozatal, ami nem azonos a mexikóival, ez az Egyesült Államok délnyugati részére jellemző amerikaisodott mexikói ízvilág.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Szeretettel várjuk Önt is családias hangulatú pincészetünkben, mely a Villányi Borvidék siklósi részén, a Tenkes hegy déli lankáin, a Zuhánya dűlőben található. A természettel összhangban, a családi hagyományokat követve, ugyanakkor mindig új ötletekkel és különlegességekkel előállva készítjük évjáratokat hűen tükröző, egyedi, kézműves borainkat. Mindemellett termékpalettánkat folytonosan bővítve igyekszünk meglepni régi és új vásárlóinkat egyaránt.
Az ország egyik legjobb burgere, hiszen a marhaburgereink 6 hétig érlelt Charolais marhahúsból készült húspogácsával és frissen sült házi bucival készülnek. Al apból medium rare-re sütjük, mert szerintünk így tökéletes. De crispy chicken burgert, tépett mangalica burgert és vegaburgert is találsz az étlapon! Faszenes grillen készült ízletes ételek, vagány italok & jó hangulat. Komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel és csodás borokkal, valamint ősztől késő tavaszig gasztro és kulturális programokkal.
Az ország egyik legjobb burgere, hiszen a marhaburgereink 6 hétig érlelt Charolais marhahúsból készült húspogácsával és frissen sült házi bucival készülnek. Al apból medium rare-re sütjük, mert szerintünk így tökéletes. De crispy chicken burgert, tépett mangalica burgert és vegaburgert is találsz az étlapon! Faszenes grillen készült ízletes ételek, vagány italok & jó hangulat. Komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel és csodás borokkal, valamint ősztől késő tavaszig gasztro és kulturális programokkal.
Az ország egyik legjobb burgere, hiszen a marhaburgereink 6 hétig érlelt Charolais marhahúsból készült húspogácsával és frissen sült házi bucival készülnek. Al apból medium rare-re sütjük, mert szerintünk így tökéletes. De crispy chicken burgert, tépett mangalica burgert és vegaburgert is találsz az étlapon! Faszenes grillen készült ízletes ételek, vagány italok & jó hangulat. Komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel és csodás borokkal, valamint ősztől késő tavaszig gasztro és kulturális programokkal.
Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
Jelenleg 36 hektáron gazdálkodunk, boraink csak a saját területeinkről szüretelt szőlőből készülnek. Szőlőink Egerben, két dűlőn találhatóak, a Szarkás tetőn és a Nagy-Eged hegyen. Filozófiánk: tökéletes és területhű borokat készíteni a lehető legkevesebb beavatkozással. Rendezvények, családi összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, borvacsorák rendezését vállaljuk.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.
A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.