Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Borozó

Népszerűség

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Pincészet Villány szívében, a Diófás tértől egy percre a Batthyány utcában. Családias hangulat, közvetlenség, személyes találkozások, amely az ilyen kis pincészetek sajátja.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Birtokunk a Nivegy-völgyben, a Hegyestű lábánál található gazdálkodás, mely része a Balaton-felvidéki Nemzeti Parknak. A területünk közel 4 ha, mely új és régi telepítésű szőlőt, valamint 60 gyümölcsfát foglal magában. Saját gondozású 600 nm-es konyhakertünkben, több mint 30 különféle zöldség, és fűszernövény biztosítja a friss alapanyagot családunknak, és barátainknak. Az itt termesztett zöldségekből, gyümölcsökből, falusi vendégasztallal, házi készítésű ételekkel várunk, előre egyeztetett időpontban, vagy nyílt birtoknapjainkon. Rendszeresen szervezünk kirándulást, bicikli túrázást, vitorlázást is.

Ha szeretnél egy hangulatos borkóstolón részt venni esetleg szüretelni vagy közvetlenül a termelőtől bort vásárolni,keress fel minket! A Takács Pince az igazi családi pincészet! Látogass el Magyarország napfényben leggazdagabb borvidékére, vagy rendelj a Hajós-Bajai borvidék legfinomabb boraiból

Ha szeretnél egy hangulatos borkóstolón részt venni esetleg szüretelni vagy közvetlenül a termelőtől bort vásárolni,keress fel minket! A Takács Pince az igazi családi pincészet! Látogass el Magyarország napfényben leggazdagabb borvidékére, vagy rendelj a Hajós-Bajai borvidék legfinomabb boraiból

Ha szeretnél egy hangulatos borkóstolón részt venni esetleg szüretelni vagy közvetlenül a termelőtől bort vásárolni,keress fel minket! A Takács Pince az igazi családi pincészet! Látogass el Magyarország napfényben leggazdagabb borvidékére, vagy rendelj a Hajós-Bajai borvidék legfinomabb boraiból

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

Pincészetünk immáron 7 fajta borral várja a látogatókat száraz, félszáraz félédes fehér- és vörösborokkal. Valamint rozéval. Különleges borunk a mazsolán érlelt tramini, ami édes desszertbor, és 2 éves ászokolás után kerül palackba, valamint a félédes muskotályos nektár, ami illatával, finom savaival 2003 óta pincészetünk zászlóshajója. Csendes, meghitt helyen kóstolhat minőségi borokat.

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

A Takler Borbár Buda Óbuda új ékköve, a legfinomabb borokkal és házias ételekkel várja Vendégeit!

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

1...858687...99

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete