DNB Budapest - Modern Magyar Bor Bár + Konyha. Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek ételeink. Filozófiánk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésünk és tiszteletünk a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízvilágunk mindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.
DNB Budapest - Modern Magyar Bor Bár + Konyha. Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek ételeink. Filozófiánk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésünk és tiszteletünk a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízvilágunk mindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.
DNB Budapest - Modern Magyar Bor Bár + Konyha. Kizárólag 100 km-es körzetből származó alapanyagok, négy évszak, négy helyi ihletésű menü évente. A DNB Budapest éttermének konyhájában a legfrissebb és legjobb szezonális alapanyagokból készülnek ételeink. Filozófiánk azonban nem csupán az alapanyagokról szól. Az étkezési hagyományok iránti érdeklődésünk és tiszteletünk a magyar konyhakultúra felfedezését és annak újragondolását is küldetésének tartja. Helyi ízvilágunk mindig friss és modern marad, szezonról szezonra megújulva, megújítva.
Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.
Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.
Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
Családi borászat és panzió, fröccsterasz a Somlóhegyen. A pincészethez tartozó vendégházunkban 4 franciaágyas szobával várjuk a vendégeket. 8 főnél több szállóvendég érkezésekor a szobák pótágyazhatók, így igény esetén akár 13 főt is vendégül tudunk látni. Nagyobb társaságokat pedig a közeli vendégházakkal közösen tudunk fogadni.
Családi borászat és panzió, fröccsterasz a Somlóhegyen. A pincészethez tartozó vendégházunkban 4 franciaágyas szobával várjuk a vendégeket. 8 főnél több szállóvendég érkezésekor a szobák pótágyazhatók, így igény esetén akár 13 főt is vendégül tudunk látni. Nagyobb társaságokat pedig a közeli vendégházakkal közösen tudunk fogadni.
Családi borászat és panzió, fröccsterasz a Somlóhegyen. A pincészethez tartozó vendégházunkban 4 franciaágyas szobával várjuk a vendégeket. 8 főnél több szállóvendég érkezésekor a szobák pótágyazhatók, így igény esetén akár 13 főt is vendégül tudunk látni. Nagyobb társaságokat pedig a közeli vendégházakkal közösen tudunk fogadni.
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Szeretnénk, ha az éttermünkbe látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyekkel gazdagodna.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.
Sauska 48 - Étterem a borászatban. Nem engedünk a 48-ból, már ami a minőséget illeti. A legfrissebb alapanyagokra épülő, a környékbeli termelők legszebb portékájára is mindig számító szezonális menünk gyakran változik, csakúgy mint a borlapunk, ahol valamennyi villányi és tokaji borunk aktuális évjáratát kínáljuk. Pincénk mélyén pedig csaknem minden korábbi évjáratunk várja a pillanatot, hogy az asztalra kerülhessen, a Sauska Antik limitált tételeitől vintage pezsgőinken át a tokaji aszúkig. 48 férőhelyes éttermünk egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszunkkal kiegészülve. A kilátás a Szársomlyó felett lemenő nappal pedig az év minden napján másképp csodaszép.