Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.
Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.
Az 1924-ben épült tarpai pálinkafőzdét felújítva és korszerűsítve, társaságunk megkezdte a minőségi párlatok, elsősorban a földrajzi eredetvédelem alatt álló szatmári szilva és a szabolcsi alma pálinka készítését.
A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.
A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.
A „pálinka fővárosában”, Tarpán adták át rendeltetésének a Szatmár- Beregi Pálinkaházat, amelyben egy gasztronómiai bemutatóhelyet alakítottak ki a híresen zamatos, szatmárberegi gyümölcsökbol készített lekvárok és pálinkák bemutatására.