Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

2013 szeptemberében kezdtük meg a pörkölést itt a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúrában. A világ minden tájáról vásárolunk zöld kávét. Mindig keressük a legmagasabb minőségű tételeket, csak speciality kávéval foglalkozunk. Kávézónkban helyben pörkölt kávéból készült kávékat, kávékülönlegességeket kóstolhatnak meg Vendégeink.

2013 szeptemberében kezdtük meg a pörkölést itt a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúrában. A világ minden tájáról vásárolunk zöld kávét. Mindig keressük a legmagasabb minőségű tételeket, csak speciality kávéval foglalkozunk. Kávézónkban helyben pörkölt kávéból készült kávékat, kávékülönlegességeket kóstolhatnak meg Vendégeink.

2013 szeptemberében kezdtük meg a pörkölést itt a Tokaji Kávépörkölő Manufaktúrában. A világ minden tájáról vásárolunk zöld kávét. Mindig keressük a legmagasabb minőségű tételeket, csak speciality kávéval foglalkozunk. Kávézónkban helyben pörkölt kávéból készült kávékat, kávékülönlegességeket kóstolhatnak meg Vendégeink.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapítottuk, kézműves, családi borászatunk Bodrogkeresztúrban található. Családunkban a szőlőtermelés több generációra tekint vissza. Ma is részben azokat a területeket műveljük, amelyeket nagyapám is kapált.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

A Tokaj Reneszánsz - Tokaji Nagy Borok Egyesülete a kiváló és garantált minőségű Tokaji Nagy Bor védelméért és képviseletéért jött létre. Céljait a tokaji hagyományok tiszteletben tartásával, a tokaji borvidék megőrzésével, ápolásával kívánja elérni.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

Kézműves pincészetünk minden Tokajba érkezőt szeretettel vár és fogad a szőlőbirtokon és a borpincében. Termesztett fajták: furmint, hárslevelű, kövérszőlő, sárga muskotály, kabar.

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Palota-dűlő tőkéit műveljük ökológia szemléletben. Boraink stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik. A méret még kicsi, de kitartó munkával reméljük, hogy megtalálhatjuk helyünket a borvidék termelői és a tokaji borok rajongói között. Sétáljatok velünk a dűlőben egy pohár borral. Látogatás esetén lépjetek velünk kapcsolatba előzetesen!

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

A Turján birtok Erdőbényén, a Tokaj Borvidéken található. Célunk magas minőségű borok készítése környezet-tudatos szemlélettel. Az első palackozott évjárat 2009-ben készült. Évente legfeljebb 4 000 palack bor készül.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete