Töltődj fel az elmúlt 30 év slágereivel! Ha szereted a 90-es és 2000-es évek zenei korszakát és érdekelnek napjaink legfrissebb kedvencei, akkor Nálunk a helyed! Nézd meg étlapunkat is, ahol mindig helyet kapnak a szezonális fogások mellett a hagyományos, vidéki klasszikusok is. Fedezd fel régiónk ízeit és borait, tölts el egy jóízű ebédet vagy vacsorát a Bogácsi Pincesoron! Kóstold meg a Bükkalja- és az Egri Borvidék környékbeli pincéinek legfinomabb borait, s éld át egy közel 300 éves múltra visszatekintő borozó hangulatát, modern köntösben!
Kiemelt partner
Töltődj fel az elmúlt 30 év slágereivel! Ha szereted a 90-es és 2000-es évek zenei korszakát és érdekelnek napjaink legfrissebb kedvencei, akkor Nálunk a helyed! Nézd meg étlapunkat is, ahol mindig helyet kapnak a szezonális fogások mellett a hagyományos, vidéki klasszikusok is. Fedezd fel régiónk ízeit és borait, tölts el egy jóízű ebédet vagy vacsorát a Bogácsi Pincesoron! Kóstold meg a Bükkalja- és az Egri Borvidék környékbeli pincéinek legfinomabb borait, s éld át egy közel 300 éves múltra visszatekintő borozó hangulatát, modern köntösben!
Kiemelt partner
Töltődj fel az elmúlt 30 év slágereivel! Ha szereted a 90-es és 2000-es évek zenei korszakát és érdekelnek napjaink legfrissebb kedvencei, akkor Nálunk a helyed! Nézd meg étlapunkat is, ahol mindig helyet kapnak a szezonális fogások mellett a hagyományos, vidéki klasszikusok is. Fedezd fel régiónk ízeit és borait, tölts el egy jóízű ebédet vagy vacsorát a Bogácsi Pincesoron! Kóstold meg a Bükkalja- és az Egri Borvidék környékbeli pincéinek legfinomabb borait, s éld át egy közel 300 éves múltra visszatekintő borozó hangulatát, modern köntösben!
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt vendégeink számára.
Kiemelt partner
Szállásfoglalás
Hírlevél
Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt vendégeink számára.
Kiemelt partner
Szállásfoglalás
Hírlevél
Á la carte étkezésre a középkori hangulatú Mátyás éttermünkben van lehetőség ősztől tavaszig, melynek gyönyörű, színes, üvegberakásos ablakai a régi Nagy-Magyarország egy-egy nevezetesebb városának jellegzetes építményeit ábrázolják. Konyhánk hazai, regionális és nemzetközi fogásokkal, szezonális ízekkel biztosít gasztronómiai élményt vendégeink számára.
Kiemelt partner
Szállásfoglalás
Hírlevél
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.