Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Egész évben nyitva vagyunk és várunk a Balaton déli partján, Balatonbogláron, a Balatonboglári Borvidék központjában. A panzió teljesen fel lett újítva, 13 modern szobával. Modern és hagyományőrző ételeket is találsz az étlapunkon, de ha a steak-eket szereted, akkor is jó helyen jársz. Az étteremben mindenkit szeretettel látunk, nem csak szállóvendégeinket.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.