Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

Kiemelt ajánlat

2025.01.01 (szerda) - 2025.12.31 (szerda)

A valódi hungaricum-ot előállító üzletágunk, a Gombosi Pálinkafőző az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán főzi a kiváló alapanyagból készült Gombosi Pálinkát, ahol pálinkakóstolással egybekötött üzemlátogatásra is van lehetőség. Pálinkafőzőnk maximum 40 ültetett fő befogadására alkalmas, önálló konyhával, részben fedett terasszal rendelkezik, melyet baráti találkozókra, csapatépítési tréningekre, céges rendezvényekre, illetve turistacsoportok részére szívesen bocsátunk rendelkezésre. Konkrét igényével, kérdéseivel, illetve konkrét árajánlattal kapcsolatban kérem, keressen bennünket emailen vagy telefonon.
Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

Kapcsolat, elérhetőség

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően az érlelés és a lepárlás során tradicionális eljárásokat is követve készítjük pálinkáinkat, olyan évszázados hagyományokat is újraélesztve, mint a ferences szerzeteseké.

A kimagozott és speciális hűtési technológiával áterjesztett gyümölcsöket rézből készült „kisüstökön” szakaszos lepárlással dolgozzuk fel.

Pálinkáink csak az érett gyümölcs ízét és illatát hűen visszaadó középpárlatból készülnek.

A gondos lepárlás során a jelenleg ismert legmodernebb technikát és technológiai eljárásokat alkalmazva, kitűnően képzett pálinkamesterek felügyelete mellett nyerjük azt a minőségi alapanyagot, amelyet a speciális, fahordós érlelés tesz utolérhetetlen műremekké.

Pálinkafőzés

A főzés egy maximum 6t/h kapacitású gyümölcsfeldolgozóban kezdődik, ahol a gyümölcs mérés, mosás és válogatás után a magozóba kerül. Az itt leválasztott gyümölcshús a cefre alapja. Összesen 1200-1300 t cefre befogadására alkalmas az erjesztő tér. Az erjesztő tartályok felszerelése a hűtő csőrendszer, illetve a keringtető szivattyúk, ezek automatikus vezérléssel vannak ellátva. A főzőberendezés kétlépcsős szakaszos kisüsti technológia, amely 2 db 1000 l-es főző, és egy db 1000 l-es finomító üstből áll, számítógépes vezérléssel.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

Hogyan készül a pálinka? Üzemlátogatás pálinkakóstolással a Gombosi Pálinkafőzdében

Értékelések (0)

Kifejezetten jó volt

(0)

Rossz volt

(0)

Nagyon jó volt

(0)

Nagyon nem volt jó

(0)

Jó volt

(0)

Nem volt jó

(0)

Találatok száma: 0

Kapcsolat, elérhetőség

Lőrinci Programturizmus