Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Vörösbor

Népszerűség

Jelenleg három hektár szőlőterületről készülnek a Pastor Garage Winery dűlőszelektált borai. A szőlőterületek a Görögszó dűlőben (merlot, cabernet franc), Előhegyen (cabernet sauvignon, kadarka) és Leányváron (kékfrankos) helyezkednek el. 16 fős borkóstoló helyiségünkben, illetve a 30 fős teraszunkon lehetőség van pémium borok és finom falatok kóstolására előzetes bejelentkezéssel. Családias környezetben, helyben 6-8 fő részére tudunk szállást biztosítani.

Jelenleg három hektár szőlőterületről készülnek a Pastor Garage Winery dűlőszelektált borai. A szőlőterületek a Görögszó dűlőben (merlot, cabernet franc), Előhegyen (cabernet sauvignon, kadarka) és Leányváron (kékfrankos) helyezkednek el. 16 fős borkóstoló helyiségünkben, illetve a 30 fős teraszunkon lehetőség van pémium borok és finom falatok kóstolására előzetes bejelentkezéssel. Családias környezetben, helyben 6-8 fő részére tudunk szállást biztosítani.

Jelenleg három hektár szőlőterületről készülnek a Pastor Garage Winery dűlőszelektált borai. A szőlőterületek a Görögszó dűlőben (merlot, cabernet franc), Előhegyen (cabernet sauvignon, kadarka) és Leányváron (kékfrankos) helyezkednek el. 16 fős borkóstoló helyiségünkben, illetve a 30 fős teraszunkon lehetőség van pémium borok és finom falatok kóstolására előzetes bejelentkezéssel. Családias környezetben, helyben 6-8 fő részére tudunk szállást biztosítani.

A Scher Borászati Vállalkozás pincészete a festői szépségű, Balatoncsicsó községhez tartozó Bád-dűlőben található. A vállalkozás 1992-ben indult a régi, 1850-es években épült, tipikus Balaton-felvidéki kis pince átépítésével, megnagyobbításával.

A Scher Borászati Vállalkozás pincészete a festői szépségű, Balatoncsicsó községhez tartozó Bád-dűlőben található. A vállalkozás 1992-ben indult a régi, 1850-es években épült, tipikus Balaton-felvidéki kis pince átépítésével, megnagyobbításával.

A Scher Borászati Vállalkozás pincészete a festői szépségű, Balatoncsicsó községhez tartozó Bád-dűlőben található. A vállalkozás 1992-ben indult a régi, 1850-es években épült, tipikus Balaton-felvidéki kis pince átépítésével, megnagyobbításával.

A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.

A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.

A Schunk Pince családi üzemeltetésű és működtetésű borászat, ahol a borkészítés családi hagyományokon alapul. A pincénkben 1996 óta készülnek kisebb és nagyobb tételben, változó szortimentben vörösborok, friss fehérborok és üdítő rozék. A folyamatos terület-növekedés, új telepítések, új szőlőfajták és lépésről-lépésre haladó technológiai fejlesztések jellemzik a családi borászatunk növekedését, fejlődését.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A pincészet Szeged-Kiskundorozsmán összesen 6 hektáron gazdálkodik. Ezen a területen megtalálható cserszegi fűszeres, rajnai rizling, zalagyöngye, zweigelt és kékfrankos szőlő. Birtokunkon autentikus környezetben van lehetőség borkóstolásra. Borainkat saját szőlőből, fiatalos, reduktív stílusban készítjük. Amennyiben házhoz kérné borainkat, előzetes egyeztetéssel Szegeden kiszállítjuk.

A pincészet Szeged-Kiskundorozsmán összesen 6 hektáron gazdálkodik. Ezen a területen megtalálható cserszegi fűszeres, rajnai rizling, zalagyöngye, zweigelt és kékfrankos szőlő. Birtokunkon autentikus környezetben van lehetőség borkóstolásra. Borainkat saját szőlőből, fiatalos, reduktív stílusban készítjük. Amennyiben házhoz kérné borainkat, előzetes egyeztetéssel Szegeden kiszállítjuk.

A pincészet Szeged-Kiskundorozsmán összesen 6 hektáron gazdálkodik. Ezen a területen megtalálható cserszegi fűszeres, rajnai rizling, zalagyöngye, zweigelt és kékfrankos szőlő. Birtokunkon autentikus környezetben van lehetőség borkóstolásra. Borainkat saját szőlőből, fiatalos, reduktív stílusban készítjük. Amennyiben házhoz kérné borainkat, előzetes egyeztetéssel Szegeden kiszállítjuk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete