Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.
Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.
Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.
A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.
A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.
A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.
A Katica Vendégház a Tokaji hegy délnyugati oldalán, az Előhegy tövében lévő több százéves kisutcában helyezkedik el, lenyűgöző panorámával, ahol az Alföld és a Zempléni hegyvidék találkozik. A régmúlt értékeit őrző 100 éves parasztházból kialakított vendégház, saját borospincével, kültéri kemencével, konyhával, és minden kényelmével várja a pihenni vágyókat. 7 fő számára nyújt kényelmes szállást, mely egész évben foglalható.
A Katica Vendégház a Tokaji hegy délnyugati oldalán, az Előhegy tövében lévő több százéves kisutcában helyezkedik el, lenyűgöző panorámával, ahol az Alföld és a Zempléni hegyvidék találkozik. A régmúlt értékeit őrző 100 éves parasztházból kialakított vendégház, saját borospincével, kültéri kemencével, konyhával, és minden kényelmével várja a pihenni vágyókat. 7 fő számára nyújt kényelmes szállást, mely egész évben foglalható.
A Katica Vendégház a Tokaji hegy délnyugati oldalán, az Előhegy tövében lévő több százéves kisutcában helyezkedik el, lenyűgöző panorámával, ahol az Alföld és a Zempléni hegyvidék találkozik. A régmúlt értékeit őrző 100 éves parasztházból kialakított vendégház, saját borospincével, kültéri kemencével, konyhával, és minden kényelmével várja a pihenni vágyókat. 7 fő számára nyújt kényelmes szállást, mely egész évben foglalható.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.
Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.