Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.
Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.
Tanulmányaimat részben Franciaországban töltöttem, itt került hozzám közel a francia életérzés és gasztronómia. Á la Sophie néven, nagyrészt francia édességeket - macaron, tarte, és alkalmi tortákat készítek. Workshopokat is tartok, ahol főként francia édességeket készítünk. Itt megmutatom, hogy ezeket a csodás különleges desszerteket hogyan tudjátok otthoni körülmények között is elkészíteni, néhány apró trükk elsajátításával.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.